dimarts, 29 de setembre del 2015

La identitat personal i les xarxes socials



En la sessió d’avui  hem treballat la nova competència digital que actualment ens requereixen als nous docents, la qual ens dota d’uns coneixements que hem de transmetre als nostres futurs alumnes. Entre els quals trobem conscienciar-los sobre l’ús responsable i la seguretat de la xarxa. Ja que, un mal ús d’aquesta pot conduir a casos de cyberbullying, grooming, sexting, etc. 

Cada membre del grup hem buscat informació sobre nosaltres a “google” i hem quedat realment sorpresos dels resultats, sortia informació personal privada que en cap cas haguéssim autoritzat la seva publicació en cas de que ens ho haguessin preguntat.

Després, hem introduït el nostre facebook a la pàgina “Take this Lollipop” i ens hem adonat que la nostra identitat digital és més pública del que ens pensàvem ja que ens ha trobat fotos i informació que creiem haver publicat de manera segura i privada.

En resum, ens hem adonat de que una persona aliena al nostre entorn pot saber moltes coses sobre nosaltres i que cada moment que passem a internet deixa rastre de tot el que fem i n’hem de ser conscients.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada